jueves, 1 de marzo de 2018

XARRADA FOMATIVA - ALIMENTACIÓ SALUDABLE

XARRADA FORMATIVA 6 DE MARÇ - 2018 Alimentació saludable i sostenible a casa i al centre escolar


Des de la CONFEDERACIÓ D'AMPES GONZALO ANAYA, en col.laboració amb els AMPES del IES Campanar, CEIP Giner de los Rios i CEIP  Campanar, ens informen de la Xarrada informativa del DIMARTS 6 DE MARÇ a l'INSTITUT CAMPANAR de 17.30h a 19:00h. per a descobrir com alimentar-nos de forma més saludable, tant per a millorar la nostra salut com per a cuidar la salut del planeta.


FINALITAT:
Tractarem de donar resposta a preguntes com “per què mengem tan malament?”, com podríem menjar millor? o per què conviuen fam i obesitat en el nostre planeta?. Incloure en el Projecte Educatiu de Centre i en el model de menjador escolar conceptes com sostenibilitat, agroecologia, salut o justícia social, és fonamental per a  millorar la nostra salut i la salut del planeta. Programa dirigit per l’Organització Justícia Alimentària-VSF Delegació València.

OBJETIUS:
1. Conéixer els impactes en la salut que té la mala alimentació.
2. Diferenciar els aliments de temporada i la seua àrea geogràfica de producció. 
3. Qüestionar què és un aliment de qualitat, tenint en compte a més del preu, altres criteris com la salut, proximitat, ètica laboral i els impactes ambientals.
4. Empoderar les mares i pares a què participen en el model de sistema agroalimentari que pretenen per als seus fills i filles.


Es sol.licita confirmació d'asistencia en  INSCRIPCIÓ

Gràcies
 
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario