miércoles, 14 de marzo de 2018

FALLES 2018




Hola families¡¡¡¡ 

Hui els xiquets i xiquetes del col·legi han passat un día especial... plantà de la falla, xocolatà, mascletà (no tenim imatges per protecció de dades dels menors, però ha estat genial) , i la cremà de la falla, amb visita de bombers inclosa.

Com sempre volem agrair la col·laboració de tots i totes que ho han fet possible, profesors/es, personal del cole,  AMPA, mares/pares voluntaris, alumnes, Colevisa i equip de cuina, Falla Arambul, bombers i tot aquell que ha aportat el seu grà d'arena (esperem no oblidar-nos de ningú) . Gràcies a tots per ajudar perquè estes tradicions no es perden.

I per als que per un motiu o altre no han pogut estar ací , aguaita a esta finestreta..." 

Hola familias¡¡¡¡

Hoy los niños y niñas del colegio han pasado un día especial... planta de la falla, chocolatá, mascletá ( no tenemos imagenes por protección de datos de los menores, pero ha estado genial), y la cremá de la falla, con visita de bomberos incluida. 

Como siempre queremos agradecer  la colaboración de  todos y todas que lo han hecho posible, profesores/as, personal del colegio,  AMPA, madres/padres voluntarios, alumnos y alumnas, Colevisa, equipo de cocina,  Falla Arambul, bomberos y todo aquel que ha aportado su granito de arena (esperamos no olvidarnos de nadie). Gracias a todos por ayudar para que estas tradiciones no se pierdan.

Y para los que un motivo u otro no han podido estar ahí , asomaos a esta ventanita...





































No hay comentarios:

Publicar un comentario